Wie zijn wij?

 

E-scaperooms is een bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van online escape room ervaringen. Na jaren ervaring in het bouwen van fysieke escape rooms ontstond in maart, toen de wereld op zijn kop stond, het idee om onze krachten te bundelen en onze creativiteit te gebruiken voor online escape rooms.

Als snel was het eerste deel geboren. Een unieke escape room game die geschikt is voor 2 tot 6 personen. De kracht van dit spel was dat je het gezellig met vrienden kan spelen, maar dan op afstand van elkaar. Geheel corona proof dus!

Inmiddels is ook het tweede deel van de Lockdown serie online en worden onze spellen door verschillende teams gespeeld. Dit zijn escape room liefhebbers, gezinnen, maar ook bedrijven die op deze manier een Corona proof bedrijfsuitje organiseren. Het perfecte alternatief in deze gekke tijden.

Op dit moment zijn we druk bezig met ons platform uit te breiden en nieuwe avonturen te creƫren. Beniewd wat E-scaperooms voor jou kan betekenen of jouw bedrijf kan betekenen? Stuur ons dan gerust een bericht via het chatscherm rechts onderin of stuur ons een mail op info@e-scaperooms.nl