Op zoek naar een online bedrijfsuitje?

 

We zitten op dit moment in een gekke tijd. De horeca is gesloten en je mag met mensen niet meer in grote groepen bij elkaar komen. Een bedrijfsuitje organiseren is daarom erg lastig op dit moment.
Gelukkig hebben we bij E-scaperooms de oplossing voor jouw bedrijf.
E-scaperooms.nl organiseert voor jouw een corona proof en online bedrijfsuitje!

 

Hoe werkt het?

Onze online escape rooms zijn zo ontwikkeld dat ze met een team van 2 tot 6 personen op afstand van elkaar gespeeld kunnen worden. Het enige wat je nodig hebt is een computer of laptop met internet verbinding. Door middel van videobellen ga je samen de strijd aan met de duistere organisatie Catwicker. De spelers loggen ieder in op het systeem. De puzzels en voortgang is zo voor iedereen zichtbaar en kun je samen aan de slag. Zo kan ieder vanuit huis of zijn werkplek meedoen aan het spel.

 

Wat bieden wij aan voor bedrijven:

  • Een super tof corona proof bedrijfsuitje.
  • De spelers kunnen in hun eigen veilige omgeving inloggen in het systeem van E-scapeRooms.nl. Samen zullen zij de strijd aangaan met de vele puzzels en opdrachten.
  • Vanuit E-scaperoom.nl verzorgen we op een makkelijke manier codes waarmee de spelers in kunnen loggen. Zij kunnen dus op elk gewenst moment starten.
  • Er zal iemand stand-by staan voor eventuele vragen of technische problemen. Hints worden via het spel aan de spelers gegeven.

Contact opnemen

De gezelligste pubquiz vanuit huis!

 

Wilde jij dit jaar nog een bedrijfsuitje of kerstborrel organiseren maar wordt dat door de corona maatregelen lastig? Dan is de online pubquiz zeker iets voor jouw bedrijf!

 

E-scaperooms.nl maakt  online pubquizen. Live vanuit onze studio zullen 2 presentatoren een 2 uur durende quiz voorleggen aan jouw team. De pubquiz is vanuit huis of vanaf ieder zijn eigen werkplek te spelen. Volledig corona proof dus! Het enige wat je hoeft te doen is je kennis in zetten bij de verschillende uiteenlopende rondes, goed (online) communiceren met je team en natuurlijk de juiste antwoorden geven. Voor zowel grote als kleine bedrijven hebben wij genoeg mogelijkheden. Lees nog even door om te zien wat we voor jouw kunnen betekenen.​

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat zijn de mogelijkheden?

  • Een volledig corona proof en betaalbaar bedrijfsuitje
  • Een 2 uur lange pubquiz
  • Een Live pubquiz voor alleen jouw bedrijf op een moment dat het jullie het beste uitkomt. Mogelijkheid tot personalisering van de quiz. ( v.a. 50 personen)
  • Kleiner team maar toch liever een persoonlijke quiz? Neem dan gerust contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wil jij een online pubquiz organiseren voor jouw bedrijf ? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Wij nemen binnen 2 dagen contact met je op over de mogelijkheden.

2 + 7 =